Palvelut taloyhtiöille

Isännöinti

Tarjoamme palvelevaa isännöintiä taloyhtiönne parhaaksi. Tavoitteenamme on taloyhtiöiden toiminnan ja asukkaiden elämän sujuvuus ja vaivattomuus.

Asumiskustannukset hallintaan

Kiinteistöjen kuntoa seuraamalla, korjaussuunnitelmia päivittämällä sekä oikea-aikaisella suunnitelmallisella korjaamisella saadaan asumiskustannukset pysymään hallinnassa. Korjaussuunnitelmia täydennetään tarpeen mukaan kiinteistön kuntoarvioilla ja kuntotutkimuksilla. Korjaussuunnitelman avulla taloyhtiö pystyy ennakoimaan ja suunnittelemaan yhtiön taloutta ja korjauksia riittävän pitkälle tulevaisuuteen.

Tekninen isännöinti

Kun taloyhtiössä tehdään remontteja tai asukkaat tekevät muutostöitä tarvitaan rakennusteknistä osaamista ja valvontaa. Teknisen isännöinnin palveluihin kuuluvat esimerkiksi taloyhtiön huoltoon, tekniikkaan ja remontteihin liittyvät asiat, vesieristetarkastukset, vesivahinkokorjauksien suunnittelu ja valvonta sekä taloyhtiön remonttien läpivientiin liittyvät asiat.

Kirjanpito

Tehtävänämme on helpottaa taloyhtiön hallituksen ja asukkaiden elämää. Siihen kuuluu, että kirjanpito ja vastikevalvonta ovat aina ajan tasalla sekä helposti jaettavissa taloyhtiön hallitukselle mm. sähköisten palveluidemme avulla. Taloushallinnon palveluihimme kuuluvat mm. taloyhtiön talous- vero- ja toimintasuunnittelu, talousseuranta, rahaliikenteen hoito, kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelut sekä vastikereskontra ja saatavaperintä.